Bezoek aan expositie Rene van Echelpoel

 Geen categorie  Reacties uitgeschakeld voor Bezoek aan expositie Rene van Echelpoel
jan 042016
 

Bezoek van AFC Reusel op 02-01-2016  aan fototentoonstelling

De natuur in beeld

Van natuurfotograaf  Rene Van Echelpoel in het bezoekerscentrum

Landschap De Liereman – Oud Turnhout

Rene Echelpoel is een van de toonaangevende natuurfotografen ter wereld. Dit is in aan de tentoonstelling die we bezochten duidelijk te zien . De  beelden die we daar zagen en de uitleg van de fotograaf kregen waren uitstekend. Dit leidde al meteen  van onze zijde tot een uitnodiging om op een clubavond meer foto’s te tonen.

Deze uitnodiging werd door Rene van harte aangenomen.

Op deze avond zullen we zeker weer genieten van zijn werk met de bijbehorende uitleg.

Als je meer van Rene’s werk wil zien bezoek dan zijn website www.renevanechelpoel.be

 Posted by at 17:21

Foto expositie 9 en 10 januari 2016

 Geen categorie  Reacties uitgeschakeld voor Foto expositie 9 en 10 januari 2016
jan 032016
 

Amateurfotoclub Reusel (AFC) nodigt u van harte uit om een bezoek te brengen aan haar jaarlijkse foto-expositie op zaterdag 9 en zondag 10 januari 2016. De leden tonen u dan hun beste recente werken en geven u graag aanvullende toelichting

 AFC Reusel is een vereniging met amateurfotografen uit Reusel en omgeving. De leden komen 2 maandagavonden per maand samen in De Kei te Reusel om elkaars werk te bespreken of dat van gastfotografen of bevriende fotoclubs. Er worden foto uitstapjes georganiseerd om samen te fotograferen. Afgelopen jaar zijn we naar het Belgische Doel ,  het Zollverein in Essen  en het  Landschaftspark Noord in Duisburg geweest en hebben we een avondfotografie avond in Eindhoven gehad.  Het doel van de club is om de leden op een plezierige manier te laten groeien in het uitoefenen van hun hobby. En dat doen ze in grote mate door van elkaar te leren!

Het hoogtepunt op de agenda is echter steevast de jaarlijkse foto-expositie. De tentoonstelling bestaat uit een selectie van recente foto’s van de leden.

Ook kunt u, net als in de voorgaande jaren, weer genieten van een mooie audiovisuele beamershow. De expositie is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom.

AFC Reusel kijkt ernaar uit om u tijdens haar expositie te mogen verwelkomen. Want uw belangstelling en waardering zijn voor de fotografen de allerbeste stimulans om te blijven groeien! U kunt onze club blijven volgen op www.afcreusel.nl. Graag tot ziens!

Wanneer:
zaterdag           9 januari van 14.00 u tot 22.00 u
zondag            10 januari van 10.00 u tot 17.00 u
Waar:              cultureel centrum De Kei te Reusel (grote zaal)
Entree:            de toegang is gratis

 Posted by at 16:12