sep 012022
 

Expositie 15 en 16 oktober 2022

Na een lange periode waarin het Coronavirus hoogtij vierde  presenteren de leden van AFC Reusel op zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022 hun werk. Het is dit jaar de 31ste expositie van deze actieve fotoclub. De expositie wordt zoals elk jaar gehouden in Cultureel Centrum de Kei, Kerkplein 69 te Reusel . De toegang is gratis.

De foto’s die geëxposeerd worden zijn recente foto’s. Dit zijn foto’s uit verschillende categorieën, zoals: portret, natuur, landschap, macro, architectuur enzovoorts.

De foto’s worden op borden gepresenteerd. Daarnaast worden een aantal fotoseries door middel van een beamerpresentatie getoond.

Amateur Foto Club Reusel is een vereniging met amateurfotografen uit Reusel en omgeving. Elke 2 weken op maandag komen de leden samen om  elkaars werk te bespreken. Er is aandacht voor de diverse technieken bij het fotograferen, te gebruiken hulpmiddelen en het presentabel maken van de foto’s. Ook worden uitstapjes georganiseerd om samen te fotograferen.  

Het doel van de club is om de leden op een prettige manier te laten groeien in het uitoefenen van hun hobby. En dat doen ze in grote mate door van elkaar te leren!

Er is nog ruimte voor enkele nieuwe leden. Bespreek uw interesse met een van onze leden tijdens de expositie of stuur een mailtje naar onderstaand emailadres.

AFC Reusel kijkt ernaar uit om u tijdens haar expositie te mogen verwelkomen. Want uw belangstelling en waardering zijn voor de fotografen de allerbeste stimulans om te blijven groeien! Graag tot ziens!

Wanneer:         zaterdag     15 oktober van 14.00 u tot 22.00 u .

                           zondag       16 oktober van 10.00 u tot 17.00 u

Waar:                Cultureel Centrum De Kei te Reusel (grote zaal)

Entree:             de toegang is gratis

info@afcreusel.nl

Iedereen is van harte welkom op onze expositie mits de Coronaregels worden in acht genomen

 Posted by at 14:30